Şubemiz ve Karabağlar Belediyesi İşbirliği ile Sosyal Sorumluluk Projesi Gerçekleştirildi.

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Genç Mühendisler Komisyonu üyelerimiz, genç-İMO üyelerimiz ve Karabağlar Belediyesi işbirliği ile sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Karabağlar ilçesinde bulunan bakım ve onarım ihtiyacı olan bir okul belirlenerek ihtiyaç listesi hazırlandı. Belirlenen ihtiyaç listesi doğrultusunda Karabağlar Belediyesi aracılığıyla gerekli malzeme tedariki yapıldı. Sonrasında Genç Mühendisler Komisyonu’ndan ve genç-İMO’dan gönüllü arkadaşlarımız ile 9 Eylül 2022 Cuma günü ihtiyaç sahibi okula gidilerek boya ve bakım çalışmaları yapıldı.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan etkinlikte Karabağlar Belediyesi’nin malzeme tedariki, genç mühendislerin ve mühendislik öğrencilerinin boya işçiliği konusunda katkılarıyla okul dönemi başlamadan sınıflar yenilenmiş oldu. Etkinliğe katılan Genç Mühendisler Komisyonu ve genç-İMO üyelerimiz yapılan çalışma için ‘’Toplumcu mühendislik fikri ile dayanışmayı buluşturduk. Geleceğimiz olan çocuklar için böyle bir çalışma yapmaktan mutluluk duyuyoruz.’’ dedi.

Yapılan etkinlik kapsamında işbirliği içerisinde olduğumuz Karabağlar Belediyesi’ne, Genç Mühendisler Komisyonu üyelerimize ve genç-İMO üyelerimize teşekkür ederiz.