Meslekte 60, 50, 40, 25. yıl kutlaması

Meslekte 60, 50, 40, 25. yılını kutlayan üyelerimize yönelik olarak Şube Başkanımız Eylem Ulutaş Ayatar tarafından yapılan açıklama ve hazırlanan özel video.

Odamızın kuruluşunun 66. yılını büyük bir kıvançla kutluyoruz. Her yıl düzenlediğimiz plaket törenimizi pandemi koşulları nedeniyle gerçekleştiremeyeceğiz. Meslekte 60, 50, 40 ve 25. yıllarını dolduran üyelerimizin sağlığınızı önemsiyor, bu sene adreslerine göndermiş olduğumuz plaket ve onur belgelerini kabul etmelerini rica ediyoruz.

Aklın ve bilimin ışığında vermiş emeğin doğaya ve topluma değer kattığını biliyor, inşaat mühendisliği mesleğinin icrasında odağınızın her zaman meslek ahlakı olduğuna inanıyoruz. Yapımla, tasarımla, planlamayla, denetimle geçen yıllar yalnızca yapıları değil, aynı zamanda mesleğimizi de inşa etti.

Mesleğimizi gelenekten geleceğe aktardığınız için sonsuz şükranlarımızı sunarız.

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi 47. Dönem Yönetim Kurulu olarak katkılarınızla onurlandırdığınız ve gurur duyduğunuz mesleğimiz adına sizi en içten duygularla kutluyor, sağlıklı, mutlu ve sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz uzun bir yaşam diliyoruz. 29.12.2020

Aralık 2020

Eylem ULUTAŞ AYATAR
İnşaat Mühendisleri Odası
İzmir Şubesi
Yönetim Kurulu Başkanı

Meslekte 60, 50, 40 ve 25, Yıl Kutlaması