47. Dönemde neler yaptık?

Covid 19 Pandemisi, 30 Ekim Depremi, İzmir Taşkını gibi hepimizi olumsuz etkileyen gelişmelerin yaşandığı bir süreçte, Neler Yapacağız? başlıklı çalışma programımızda söz verdiğimiz konularda her şeye rağmen tüm gücümüzle yaptığımız çalışmaların özetini takdirlerinize sunuyoruz.

Sevgili Meslektaşlarımız,

Şubemizin 47. Döneminin ilk yarısını geride bıraktık. Göreve geldiğimiz Mart 2020 tarihinden itibaren başlayan Covid-19 pandemisi sebebiyle yaşadığımız sokağa çıkma yasakları, tam kapanma, kontrollü açılma vs. derken tüm hayatımızı etkileyen ve değiştiren yeni bir dönemden geçiyoruz.

Bu dönem, hem pandemi hem de 30 Ekim Depremi ve İzmir taşkını gibi yaşadığımız doğal afetler sebebiyle tüm İzmir halkı için zorluklarla geçiyor.

İMO İzmir Şubesi 47. Dönem Yönetim Kurulu olarak üyelerimizle yüz yüze yaptığımız tüm etkinliklerin özlemi içinde olsak da, döneme başladığımızda “Neler Yapacağız” isimli çalışma programında sözünü verdiğimiz çalışmalarımızı her şeye rağmen gerçekleştirmek için, tüm gücümüzle çalışmaya devam ettik.

Bu süre içerisinde gerçekleştirdiğimiz;

  • Meslek içi eğitim faaliyetlerini,
  • Kent çalışmaları kapsamında yaptığımız Envanter çalışmasını,
  • Pandemi ve deprem dönemi dayanışma çalışmalarını,
  • Meslektaşlarımızın özlük haklarına dair yapılan çalışmaları,
  • genç-İMO faaliyetlerini,
  • Beyaz Baretli Kadınlar, KÖPRÜ ve Akran Mentorlük Projelerini,
  • TMMOB İzmir İKK çalışmalarını

ve diğer tüm etkinlikleri özet bir sunum halinde sizlerin takdirlerine sunuyoruz.

Şubemizin 47. Döneminde, Kurul-Komisyonlarda yer alan, Kentimiz adına hasar tespit çalışmalarında ve envanter çalışmasında görev alan, genç İMO ve Beyaz Baretli Kadınlar Projeleri ile genç meslektaşlarımızın yoluna ışık tutan ve diğer tüm çalışmalarda yer alarak hiçbir karşılık beklemeden katkı ve emeklerini sunan tüm üyelerimize sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz.

Güçlü ve üretken bir Meslek Odasını ancak birlikte üretebilen, birbirleriyle zor günlerde dayanışabilen meslektaşlarımızla birlikte kurabileceğimize inanıyor, sağlıklı ve mutlu günlerde tüm üyelerimizle yan yana olmayı diliyoruz.

İMO İZMİR ŞUBESİ
47. DÖNEM YÖNETİM KURULU